Wachttijd

De aanmeldingswachttijd:  Vanaf maandag 26 juni as. kan ik weer nieuwe intakes inplannen. U kunt deze afspraak alvast vastleggen zodat u de zekerheid hebt dat u tegen die tijd daadwerkelijk met uw behandeling kunt beginnen. Soms komt er eerder een plekje vrij, ik zal in dat geval ook proberen u eerder te plaatsen.

De behandelingswachttijd:   Psychologen Praktijk Rina Bakker hanteert geen behandelingswachttijd. Dit betekent dat wanneer u voor een intake bent geweest u meteen kunt starten met het vervolg van de behandeling.

De wachttijd is niet afhankelijk van waar u verzekerd bent. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, dan kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Datum laatste actualisatie: 23-03-2023

Aanmeldingswachttijd: De wachttijd vanaf het moment dat u contact opneemt met de praktijk voor een afspraak en de datum dat de intake plaatsvindt

Behandelingswachttijd: De wachttijd vanaf het moment van intake tot aan de start van de behandeling